O kartonskim cijevima, tubama i prstenovima te njihovim namjenama

kartonske cijevi i prstenovi
Trak tuljci
cijevke - Trak proizvodi

Njihova karakteristika

Trak kartonske cijevi, tube i prstenovi predstavljaju trajna i čvrsta rješenja za pakiranje. One su uz svoju kvalitetu i jakost prepoznate i po svojoj biorazgradivosti te se na vrlo jednostavan način mogu reciklirati.
Čvrstoća ih čini idealnim za što lakše, brže i fleksibilnije pakiranje.

Predstavlja idealno rješenje za pakiranje raznih sirovina i proizvoda.

Mogućnosti su brojne, a one Vam mogu pomoći da sigurno pošaljite svoje predmete bez obzira na to što su i kamo se kreću.

Personalizirane kartonske cijevi, tube i prstenovi

Idealna su rješenja za sve industrije u kojoj mogu pronaći svoju svrhu. Mogu se koristiti kao otprema, ali i kao izravno pakiranje proizvoda.
Trak uvijek pozdravlja nove i inovativne ideje i želi ih poduprijeti svojom ekološko prihvatljivom ambalažom.

Velike dimenzije kartonskih cijevi, tuba i prstenova

Štite od oštećenja svojom čvrstoćom. Idealne su za autodijelove, građevinske materijale, umjetnička djela, transparente,
tabele, grafikone i sl. Mogućnosti su zaista brojne.

Teške kartonske cijevi

Ekstra debele cijevi nude veliku zaštitu za otpremu teških isporuka. Uz zaštitu štedi prostor za pohranu. Preporučuje se za industrijske dijelove, metalne šipke i teške predmete. Ako pak prodajete male i lakše predmete, mala kartonska cijev je također idealno rješenje za pakiranje.

Tekstil

Za mnoge marke odjeće, jednostavna kartonska cijev ili tuba predstavlja savršeno rješenje za pakiranje. Bilo koja vrstu odjeće može se zamotati, staviti u kartonsku cijevi te dostaviti kupcu. 

Umjetnička djela

Ukoliko ste pak umjetnik koji prodaje svoje radove, najbolji način da svoje vrijedno umjetničko djelo sigurno dostavite novom vlasniku jest upravo u kartonskoj cijevi. Umjesto u standardnoj, možete isporučiti svoje umjetničko djelo u prilagođenoj kartonskoj cijevi ili pak tubi. One su čvrste, teško se savijaju i mogu se ponovno upotrijebiti iznova.

Ukoliko niste sigurni,
testiranje je uvijek dobra odluka

Razmišljate li tek o uvođenju kartonskih cijevi, tuba ili prstenova za isporuku svojih proizvoda, nema smisla kupovati tisuće jedinica. Količine velikih narudžbi znače da se morate pridržavati ideje prije nego što je možete testirati. Uz Trak proizvode možete naručiti samo određenu količinu i testirati vlastiti plan. Nakon što ste sigurni da želite koristiti personalizirane kartonske cijevi, tube ili prstenove možete naručiti željenu i planiranu količinu.

–> Ukoliko ste zainteresirani za naše Trak proizvode, ali još uvijek niste sigurni trebate li ih, kontaktirajte nas putem rješavanja kviza i saznajte trebate li ih uvrstiti u svoje poslovanje. Uz naše savjete riješite nedoumice.

Želim naručiti TRAK proizvode

Na jednostavan način stupite s nama u kontakt, dogovorite sve detalje narudžbe i očekujte pošiljku kroz 10 dana.